ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
  
Εγγραφείτε στο NewsLetter για να λαμβάνετε άμεσα τα νέα μας στο e-mail σας.Πατήστε εδώ για την Ηλεκτρονική Τράπεζα Πληροφο- ριών Εύρεσης Εργα- σίας.Πατήστε εδώ για το Γεωγραφικό Πληροφοριακό Σύστημα Απασχόλησης.Πατήστε εδώ για τη Διαδικτυακή Αγορά eMarket Place.Πατήστε εδώ για το On-line Εκπαιδευτικό Εργαλείο.Πατήστε εδώ για τις Τ.Π.Α. στην Στερεά Ελλάδα.Ο παρών ιστοχώρος χρηματοδοτήθηκε από το Π.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας 2000 - 2006 στα πλαίσια της δράσης Δημοσιότητα- Ευαισθητοποίηση για τις Τοπικές Πρωτοβουλίες Απασχόλησης στη Φθιώτιδα. Το πρόγραμμα συγχρηματο- δοτείται κατά 75% από το Ευρωπαικό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από το Ελληνικό Δημόσιο.

 
  Αξονας 4 – Προσέγγιση Leader
Αρχική > Αξονας 4 Leader > Μητρώο Μελετητών

Η Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε. σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την κατάρτιση Μητρώου Μελετητών της εταιρείας καθώς και της ενημερωτικής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011, σας ανακοινώνει το Μητρώο Μελετητών.

Ο λόγος καταγραφής των μελετητικών γραφείων, είναι η εξυπηρέτηση των υποψήφιων επενδυτών, για την κατάρτιση των φακέλων υποψηφιότητάς τους, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος Leader.

Μητρώο Μελετητών Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε.

Για να εγγραφείτε στο Μητρώο Μελετητών της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε., συμπληρώστε τη Δήλωση - Αίτηση Εγγραφής, και ταχυδρομήστε την στη διεύθυνση:

Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε.

Αρκαδίου 6, Τ.Κ. 35100, Λαμία

ή

στείλτε την με FAX στο 2231053008

ή

με e-mail στο  fthanap@otenet.gr

Η Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε., δεν φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα και την ακρίβεια των πληροφοριών που παρουσιάζονται σε αυτή τη σελίδα. Τα στοιχεία των μελετητών παρατίθενται όπως ακριβώς έχουν δηλωθεί στην Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε., με έγγραφη αίτηση των ενδιαφερόμενων μελετητικών γραφείων.